trajni lak i geliranje noktijuSvaka žena izgleda uredno i njegovano kada ju na rukama krase prekrasni sjajni, uredni i njegovani nokti. Mnoge od nas imale su iskustva sa raznim lošim kombinacijama po noktima, neke od nas čak imaju averziju prema gelovima i trajnim lakovima zbog iskustva loših noktiju i listanja, koje „nastaje“ nakon skidanja istog.

Vrlo je važan proizvod, tehnika, znanje, i iskustvo u tome kako se tretman izvodi i kako se točno određeni proizvodi stavljaju na nokte. Tvrtka Abalico čije proizvode koristimo u svojem radu zastupa zdravlje noktiju.
Gelovi i trajni lakovi koje koristimo posebnog su sastava i ne sadrže kiseline zbog kojih se oštečuju prirodni nokti.
Trajni lakovi isto tako sadrže bezkiselinske sastojke koji ne oštećuju nokat već ga čuvaju i jačaju. Boje su jako pigmentirane, postojane, sjaje i traju.

Kada nastaju oštećenja?

Oštećenja nastaju kada klijentice same skidaju, odnosno trgaju i stružu trajni lak sa noktiju, ukoliko Vam osoba koja skida gel previše izrašpa gel i ošteti Vaš prirodni nokat, te ga naknadno ne zaštiti.
Kada odlučite skinuti nokte bilo koje vrste moguć je osjećaj da su Vam nokti tanki, međutim nemojte se plašiti. Dva ili tri tjedna na njima ste nosili namaz od nekoliko slojeva koji ih je činio čvršćima nego bez ičega.
Iz tog razloga dobro i kvalitetno skidanje i njega noktiju mogu ublažiti slabost noktiju. U ponudi se nalaze trajni lakovi, geliranje noktiju, produživanje tipsama, klasična i SPA manikura.