Maderoterapija je poseban tip anticelulitne masaže, koja se izvodi pomoću posebno oblikovanih drvenih okvira, valjaka i čaša! Osnova ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv rezistentnog celulita na nogama i bedrima. Gdje god stimuliraMO limfnu drenažu, kao poželjan učinak, osim estetskog, imamo i potpunu detoksikaciju i opuštanje cijelog organizma!

Tko se preporučuje za maderoterapiju?

Anti-celulitna masaža preporučuje se svima koji žele osloboditi celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anti-celulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapija, za razliku od klasične anticelulitne masaže, postižu rezultati mnogo lakše i brže. Terapeuti koji su imali priliku primijeniti obje metode, kažu da je očekivani učinak masaže valjcima, barem dvostruko bolji od uobičajene anticelulitne masaže! Da ne govorimo o učincima na cjelokupno zdravlje. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunološkog sustava!

 

Sustav čakri ili energijskih središta ustanovili su hinduistički svećenici prije više od 3000 godina, a danas se sve više uvažava na zapadu, pa i među liječnicima.


Pretplata na novosti

Ostale novosti