Lash Lift- trajno uvijanje prirodnih trepavicaLash lift
 je nova metoda kojom mnoge djevojke postižu zavidno duge i guste trepavice. Zahvaljujući keratinu koji se nanosi na trepavice tijekom tretmana, one postaju duže, tamnije i vidno gušće

Ova metoda se na našim područjima često može zamijeniti za ekstenzije trepavica, iako se radi o dvije potpuno različite metode. Kod Lash lift-a, odnosno „podizanja trepavica“, keratin se nanosi na trepavice te ima slično djelovanje poput keratinskih tretmana za kosu.

 

Ekstenzije trepavica uključuju samo lijepljenje/ugrađivanje umjetnih trepavica na već postojeće, dok se kod podizanja trepavica one same produljuju i popunjavaju za što bolji izgled.

Postupak Lash lift tretmana

  1. Kremasta otopina se nanosi na čiste trepavice, stoga je potrebno temeljito ukloniti sve ostatke maskare i makeup-a
  2. Osoblje zatim prislanja silikonsku zaštitu na kapke, oblikuje trepavice na silikonu i zatim nanosi mješavinu s keratinom.
  3. Keratin treba stajati na trepavicama 10-ak minuta tijekom kojih je potrebno držati trepavice zatvorenima.
  4. Nakon keratina, na trepavice se nanosi losion za dulje trajanje keratina koji stoji na trepavicama 5 minuta.
  5. Zatim slijedi njegujuće ulje i tretman je gotov.

 

Što očekivati nakon tretmana?


Nakon tretmana je potrebno pričekati  48 sati prije kontakta trepavica s vodom ili kakvih sredstvom za čišćenje jer će to omogućiti keratinu da se nastavi razvijati za što dulji vijek trepavica.

Završni rezultat ovisi od osobe do osobe, ali bolja gustoća i dulje trepavice su odmah vidljive. Lash lift tretman odličan je za osobe čije su trepavice guste i teške pa ne mogu ostati zavinute niti nakon uvijača trepavica i nanošenja maskare.

Sve u svemu, lash lift tretman odličan je za osobe koje nisu zadovoljne svojim prirodnim trepavicama ili ih ne mogu sami oblikovati po želji.

Ukoliko se želite svakog dana buditi s trepavicama na koje nije potrebno nanositi maskaru kako bi izgledale bujno i predivno, lash lift je definitivno bolji izbor od ekstenzija na trepavicama jer će oči izgledati prirodno i otvoreno.